Thursday, October 4, 2012

1st paper cs110 tahun kedua uitm jengka pahang

salam malaysia, singapura, brunei...ape cerr korang4x kat sane ...x kesah la ade ke x orang nak bace kan at least wa bagi salam perkenalan..da agak lame wa x tulis blog neyh so d malam yg da memang agak lewat neyh wa nak karang sdikit tentang final exam yg da berjalan kat u wa neyh ....so da masuk kali ke empat wa amek final test neyh ...so exam kalineyh wa x de la seram sejuk sngat ...study pun macam ala kadar jer maybe da perasan diri tuu senior sangat kot hehe...ape2 pun wat member umah wa (RUMAH BURUNG) wa ucapkan gud luck ...fighting2 smpai ke abis walaupun fyi kelas wa mmg da kena mark ngan sume lecture falculty wa ....=.= sbb dy same jer stiap sem ....x pe la wa x amek port pun ...hak dorg nak pikir ape pun...wa sbagai student follow jer ...just klu nak brdendam tuu harap jangan la kite same2 manusia so brtimbang rase la ckit ...even mmg klas wa pnyer salah pun...remaje neyh biase la jgn d manje sngt n jgn d kasar sngt...mgikut kajian yg aq wat hehe...golongan remaje la gologan yg pling kena jage bukannye tyme dorg budak2 ...tyme budak2 dorg mmg akan ikut ape jer parent dorg sruh...SEBAB dorg takut ke hukum , kena denda tido luar rumah, x bgi kluar maen2 petang n etc la kan....golongan remaje neyh special...hanye orang yg pandai jer yg taw macamane nak kwal dorg ...sbb tuu kebanyakan pasangan yg kawin mude n yg dapat anak awl dorg paham perasaan anak dorg dan kebnyakan nya rapat dengan anak dorg ...ini mnurut kamus aq hubungan diantara dua pihak (kluarga n remaje ) sngat penting bagi gologan mcm wa neyh (remaje)...sbb mgikut ape yg wa blajar dalam kelas utk mnjadi pemimpin berjaye mean x kesah la dy bos ker parent ker kan dorg kena belajar memasukakn diri dorg dalam situasi orang trsebut...mean klu orang yg nak d nasihat tuu student dy kena berfikiran sperti student ...ape yg dorg minat , kenape dorg tido lewat, bnyak x problem laen selain problem dalam kelas n sbagainya ...kalau parent or lecture or bos dorg aplikasi kan benda neyh insyaAllah dorg akan lebih memahami kenape student tuu wat tindakan mcm tuu, nape dy datang kelas lewat, nape dy x dtg kelas lnsung , nape dy x siap assignment n sebgainya kn....tp klu da kes pemalas mmg x paya apply bnde neyh pukul jer bg dy sedar ckit n bg d brpijak d bumi yg nyata ckit x paya nak brangan nak ade putera raje dtg melamar naek kete kude (senang jer nk kaye study malas)...ok da melncong sbnrnya neyh back to topic...paper 1st wa tdi paper website csc318 ....overall ok la ...x de la killer sngt tp x nak brlagak kang x pasal2 repeat lgi kan hehe...so next paper lagi smggu mmg jauh kan gap dy smpat wa nak brenjoy dlu hahaha....so bg korg kat luar sane wa nak mntak maap dri hjung rmbut hngga hujung kaki....wa neyh x perfect bnyk wat salah kat org n lastly slamt mnjwab paper bg yg mnjawab paper hehe(entah ape ayat ) n oyasumi no blugerudesuka

ego melody