Monday, April 16, 2012

short sem dilemma (*_*)"

salam malaysia, singapura, brunei....salam jugak bagi korang2 yang kena amek intesesi kat luar sane tuu..apemacam??seronok??..&^(*&*&*&((&&* seus aq x memaki..planning punya baik sebulan lepas akhirnya x kemana jugak, life tyme wat shortsem la aku rase life paling borink gile...maybe x dapat rentak dia lagi kot...so berteman kan ihsan mazlan (kotakkoko) ,yuhyi faiz, n ngan abg angkat dy (jepp) , aku dok meghadapi dugaan ini (ayt filem haha) ...tapi sbenarya ade jugak la xtiviti mean ok la dri x de kan...
so pd hari pertabalan agung ari tuu tyme korg rase gegaran tsunami tuu aku ngan yang lain2 pegi la meround2 pahang (mcm luas sangat) ...then sampai la ke StarmaLL (mertakab) seus aku ingat kat alor star kedah jer ade starmall kat cney pun ade gak  =.= skunknya dapt gak rase mcm balik ke kampung ckit..so ape lagi yang kami wat kat sane opkos la tengok wayang






yup sebenarnya kami nak pg tengok the avenger tp x kluar lagi kan so kami tgok HUNGER GAME  jer la ...cite dy best tapi lambat maybe director muda kot...tp x pe skunk2nya ilang jugak boring aku kat jengka tuu kan kan ..lepas abis hunger game kompom la hungry kan so big apple jadi mangsa...n lastly aq harap korg jeles...jels la ek...



disebabkan student degree jer ade kat cneyh n budak2 intesesi pun x de la sebrape ramai so bile jer ade org jumpe kami dorg salah anggap , dorg ingat kami budak degree hyehye...kat jengka neyh x de tempat lain la yang aku nak lepak kecuali kat pagar neyh harh...dengan lampu yang menarik hati , suasana yang menghiburkan mengundang rasa seronok yang teramat sngat ( bukan aku yang taip) so kesimpulanya hargai la ape yang korg ade ...x de motif ...

k la oyasumi nasai...


ego melody