Tuesday, October 4, 2011

study week yg gileerrr=.="




salam malaysia ,singapura , brunei...salam 1 malaysia...wokeyh da agak lama aku x mengepos kan fakta2 mengarut aku kat blog ney jadi d malam yang sejuk lgi boring n lapar ney aku akhirnya d berikan sdikit kelapangan utk menaip ...so korg budak uitm ke??...knapa aku tanya macam 2??...yup ..betul la 2....final exam (ujian sbelum d benarkan brcuT bersama pemily n kaum krabat)


hurm2...kepada rakyat uitm seluruh negara aku ucapkn selamat menjawab paper walaupun da terlambat aku rasa , n kepda geng2 18gen kat luar sana tuu jga diri korg elok2...seriusly aku x bape minat sngat exam2 ney sebab aku x mnat sngat study2 ney lol...its the truth=.=..

d sebabkan ada paper so mesti la korg sume pena lalui study week kan...d mana kelas yang selalunya korg pg tyme pagi2 tuu (ye ke pg ) x de then bule tido puas2 huhuhu...ptg bru bgun tido...dan d mana juga korg kena strugle teruk2 gile kalau x nak repeat next sem atau x nak kena dimiss oleh uitm huhu..

so sepanjang study week ney aku n my clazmate n juga roomate da lalui mcm2 perkara examplenyer..


1.cari rumah sewa...(then dapat umah burung)



> umah wrna cream kat blkang 2 la umah kitaorg ...n ney la bkal housemate aku nnt..dari kiri wan amirul, syafiq jasmie , aku la tuu..then ihsan..



> then kat dalam umah kami  tuu plak d bekal kan dgn sofa ...n seriusly wa ckp...gempak gile sofa dy 2....hurm bgi aku la umah 2 x de la besar sngat but bgi org2 bujang mcm kami ney da kira ok sngat la 2 kn n tiap bulan 120per kepala, ada peti ais , ada tb , ada dapur gas, ada katil n tilam n bantal, ada mesin bsuh, ada shower , kedai runcit dua jam tepi rumah je, depan umah ada kolam ikan patin,tepi umah ada ayam katik, dekat ngan town, cuma shell dy je aq x taw lgi kat mana...


2.0 makan2 d kfc jengka


jgn korg heran knapa x de bnda lain kami nak pg...sbb meme ney je la yg ade kat jengka 


3.0 study kat bilik mcm nak gile..


wa pkai cap sbb nak dpat inspirasi mcm pnyanyi im yours 2 dy pun pkai topi klu nak tulis lirik n mcm neyo..n bnyak lagi la ...

4.0 ajar roomate men gitar..


korg yg bca blog aq msti knal sngat ngan roomate aku ney kn....so kali ney entah ape mmpi dy sruh aku ajar dy men gitar tyme2 study week mcm ney lol...


5.0 last sekali nak tayang dektop wa..



6.0 jap2...huih hampir trlupa kami jgk ada wat rakaman melepas kan tekanan perasaan tyme study week...so enjoy




as the nut shell , im proud to say thank to my clazmate coz really friendly n be really helpful this sem, may we meet again in the next sem with a new hope lol...lastly sorry if im doing something troublesome to you guys n thank 4 having me...and for intan nur afidah...now its your turn to updating your own blog...im waiting....come on start to write time is running...lol....oyasumi* gud nyte 

ego melody