Wednesday, July 20, 2011

(+v+)...wut....wut..x DpaT nAk JoIn Dorg..(+v+)


pelik x secara tiba-tiba wa letak gambar midvalley megamall kat cney huhu...sebenarya aku plan nak pigi kat sana esok ma clazmate aku tapi last minute aku ada keje nak d setel kan pulak..nak wat macamana da keje kan...planning dorg la nak pigi maen bowling kat cney...aku pun x pasti la kenapa mid plak tempat dorg nak pg..


kat cney harh...tipu la korang x pena pigi....ala yang abg jga kasut 2 selalu senyum je 2...ingat x?? haha...tiba-tiba teringat perbualan aku ma kwan aq..

abg yg selalu senyum : saiz ape hehe( smbil senyum tgok2 kami)...

kawan aq : (smbil wat muke pelik) 8 bang...dy ney saiz spuluh (smbil tnjuk kat aq )...

abg yg selalu senyum : tanggal kasut sebelah ....

kawan aq : hahh wan wat apa lagi bgi la ksut ko 2 sbelah...

aq : nah ...amek la 

kawan aq : nah abg...thank...(selepas bredar dri citu) weh wan ko tgok abg 2 asyik senyum je ...dy nak try kite ke??

aq : ko ney...nak kta bengap msuk uia jgk ...msti msuk san pkai kabel ney kan...

kawan aq : weh ckp bukan sbrang ckp ....aq pkai knalan pkcik aq je la huhu...weh back 2 the point tdi...knapa dy senyum jak ek??pelik x ??curios x???

aq : biar la dy nak wat sedekah free....klu dy wat muke cengkudu nnt ko tnya jgk...

kawan aq : haaah kan..huhuhu...

sebenarya abang tuu ada masalah cikit entah la dari segi mental ke apa ke yang penting ok la kan dy da jadi ikon kat boling mid tuu huhu....ramai kalu korg nak taw kawan2 aq yg kenal dy haha...

pa2 pun aku harap dorang have a nice day la esok...hope x da apa2 la yang jadi ek wat yang selalu ilang 2 sedia2 la cari kaunter pertanyaan haha...


2nd ney aku nak wat pos tentang barang2 yang aku teringin nak miliki wat masa skunk la huhuhu let check it out :-

1) ipad a.k.a benda yang org ramai pkai skunk ney...x nak ktgalan huhu



2) kalau aku x dapat ipad pun aku nak blacberry playbook huhu..




3) kalau ney jugak ada kengkagan nak dapat aku nak beli yang termampu je la macam ipod touch huhu



4) huhuhu...harga ipod touch 2 dalam rm700 gak la kalau tuu pun x dapat wa cadang maw angkut ipod nano je haha





5) hermm....yup btul tuu kalau x dpat jugak mmg teruk la aku haha...pa2 pun yang penting skunk aq nak beli drawing pad...bule la praktis kat cney haha





 6) last2 ok....aku berminat nak ada headphone dari brand beats pena dengar x hehe




wokeyh2 cukup dengan cite merapu aku kali ney...sori wat korang2 yang x mnat benda mesin (*ayat kawan aq budak msu) ney...len kali aku post pasal utan ka...pasal lagu2 plak ek k oyasumi...





Monday, July 18, 2011

nAk PromOte Wa pUnyer lmBang blOg Yg Bru Lgi hehe =.="


ney idea asal yang aku plan nak wat lambang blog aku yang bru...then pikir2 balik ...base asas blog aku kan itam ma ijau then tukar lagi...


|
|
v

1st siapkan asas dia...agak borink2



|
|
|
v

2nd touch up cikit2 masih lagi nampak macam bese2 je kan..

|
|
|
v
3rd last editing then wa dapat la design lambang blog wa yang terbaru hehe....(pakai power point je pun)



sori la kalau post neyh nampak mengarut cikit haha...tengah sedih la skunk ney baru lepas putus kawan tuu la post pun macam nak x nak je...sori3x...owh sbelum wa terlupa ney gambar wa tyme pigi melaka baru2x ney...urm gmbar lain wa x bule sent la sebab2 yang tertentu haha...



sebenarnya gambar sume ada dalam memori kad kamera digital malas maw cari kamera malam2 ney so ney je yang aku candid...owh iye location dy kat kolam air panas...hehe...k la oyasumi no blogerudesuka 

ego melody