Monday, June 20, 2011

homsis d best UITM JENGKA PAHANG....


yeahhh....akhirnya abis jugak event homsis utk semester ney...bagi yang terlepas tuu memang rugi gileeeee la....homsis bagi sem ney bagi pendapat aku lagi gempak n grand dri sem sebelumnya ....pa2 pun thniah bagi booth mytech sebab menang booth terbaik...mana x trbaiknya da la ada screen besar utk maharaja lawak ,then pertndingn dota yg mndapat smbutan gilang gmilang d turuti dgn pes 2011 mggukan pelantar ps3 pehh x lupe jgk ada prince ekin yg mnjaga prmainan soduku n crossword mmg trbaikkk...haha...


penyokong kmpulan dota bule mnonton kawan2 dorg men mlalui screen bsar huhuhu...mmg meriah 

!
!
!
!
v


next >> cmna aq spend ujung mggu ngan clazmate aq yg x blik ..



nmpak x bntang kumbang ney...huhuhu kwan aq yg jmpa ney entah la dri mna dy dpat bnda ney....


gempak kan..mcm kamen rider da aq tgok..



trbaik trbaik trbaik...yg pink2 2 best....hahaha


k la kpd intan sori aq x da idea sbnrnya nak wat dy jdi mnarik hahaha len kali aq wat yg best aq roger2 ko arr...ko x bca aq cri ko hahaha...oyasumi no blugeru





ego melody