Wednesday, May 11, 2011

C.U.T.I. & H.O.L.I.D.A.Y.........

benda apa ney???hehe...ney la pick guitar yang aku baru beli tadi tyme jalan2 kat mid valley....hrga dalam rm 2.00...murah kan..motif aq tulis blog malam ney sebab nak bagitau korg yg aq pg mid je tadi....lol..walaupun x sberapa ramai yang ikut tapi aq rasa best jgk la...entah apa nak jadi ngan kotakoko ney da bnyak event da dy terlepas...so bagi menjeles kan dy aku lampirkan beberapa gmbar tadi pg



tyme awal2 ney aku paling low....kureng tol..haha


sebelum lempar....


selepas 20 saat...(sbnarnya dy wat spin 2 )


tapi tgok kat screen aq leading lgi hohoho...


pape pun ariney mmg best hope esok pun lgi la best thank kepada wan amirul sbb sanggup amek aq kat puchong ....n aq msih x puas ati ma ekzos moto dy hahaha bapak besar pnya hahaha...oyasumi no blogeru..

ego melody