Saturday, June 2, 2012

cuti sem , cuti bersame keje

salam...apakabar korang , mcm biase mmg aq update tengah2 malam...line dy ok sikit x de gangguan untuk aq menaip ...so sedar x sedar lagi seminggu koraang sume ade kat rumah bapak korang sebelum berangkat ke bumi jengka balik....sudah la tuuu kan cuti pun dua bulan lebih dari memadai...bagi korang yg kat mekah tuu tgah wat haji aq doa kan trbaek utk korang walaupun aq sedar aq neyh mcmna la sangat ...bagi korang yg dapat pg ke uitm arau perlis tuu bagi smbung ke degree pun aq doakan yg trbaek utk korang ...aq tmpang gembira n sebenarnya sedih skit sebab makin kurang la orang nnt dalam kelas mkin bertambah la malas aq nak ke kelas ...apa2 pun sbenrnya tyme cuti ari tuu hurm minggu lepas sebenarnya aq pg la mlawat uitm arau tuu (saje nak tgok) bagi pndapapt aku bule than jgk la not bad la org putih kate ...x de la kmpung sngat mcm jengka ...jengka sbnrya x kmpung pun dy kategori pekan kecil kot...so klu korg cuti rajin2 la snggah kat umah aq kat kedah....aq hidang jgk  la air mcm tuu hehe....owh x lupe jgk kat mmber aq yg da brtunang tuu alhamdulilah da smpai pun jodoh dy ek....(aq mntak maap dri hujung rmbut smpai ujung kaki sbb x dpt dtg ) reason dy sbb mak aq baru dpt pindah mngejut....aq mmg da kat kedah tyme tuu , mmg plan da nak pg then mak aq kol sruh balik pahang tlong pack kn barang dy...then last2 aq try la balik jgk malam tuu...tp x dpt nak lawan mate aq yg mgantok neyh akhirya aq brmalam kat r&r sungai perak....sori2 k nnt weeding aq dtg...n lastly wat mmber2 18th gen aq yg tgh enjoy baru nak start cuti ney slamat brcuti x pe nnt raye kite lepak same2 ek...k oyasuminasai

ego melody