Tuesday, April 3, 2012

a little pieces of heaven ...olidayz mariii



yosh....apekhabar malaysia, indonesia dan brunei....semenjak kebelakangan neyh sume orang da buzy ngan exam betul x?? klu x final exam pun maybe exam muet ker ...exam memandu kereta ker n same waktu dengannya la kan..bagi wa pulak yang baru habis jawab paper final kat u teringin nak merase cuti selame semiggu kat key ell ney...so ari ney jom wa menjeleskn korg dengan xtiviti 1st wa d key elllll...









ngeh3x....maybe x menarik kot btw neyh aku pigi utk beli mkanan nak melawat adik wa kat asrama...kadang2 korg yang jadi abang atau kakak tuu pena x pikir...korg neyh jadi abang or kakak yang macamana / korg betul ke wat keje seorang kakak or abang / korg layak ke jadi kakak or abang / huhu ape2 pun skurangnyer2 kite cube jadi abang or kakak yang baek btul x...so hargai org yang ade pertalian dengan korg sume maksud aq bukan family jer taw , kaum kerabat , org lain sekeliling , lecturer, pak cik kebun n semua tuu la ...sbb kalau bkn kite nak hargai dorg sape lgi kan ..x kn nak hrapkn strangers plak kn kn...so korg 1 malaysia pikir la sendiri nnt ade gambar baru aq post lgi hehehe...owh lupe selamat bsercuti wat korg budak2 uitm jengka pahang dan uitm yang lain2 ....n aq harap korg yang nak pg fastreck tuu dapat capai impian korg ...walaupun kat tmpat lain tp still kawan kn kn ...ala bukan bsar sangat pun malaysia neyh balik2 nnt jumpe jgk muke2 korg ...klu x jmpe kat TS kompom ade kat Mid ..x pun jmpe kat BB kompom pnyer la hehhe...ok oyasumi no blugerudesuka..

ego melody