Wednesday, October 19, 2011

AKU.DIA.DAN.CUTI.SEM [volume 2]

yohoo....selamat pagi malaysia , indonesia , brunei...bagi volume 2 ney pulak aku nak stori mori cikit dengan pembaca aku (=.= perasan ade pembaca) blog2 wajib yang akan aku bace, stalker, intip , and hendap sebelum aku masuk tido...sebenarye dulu cikit jer tapi semenjak kuat pulak aku ber blogwalking ney so banyak la terjumpe blog2 baru ngeh2..


so ape kate kite meng iterview ckit blog2 yang aku selalu ushya ney ek..;




                       1.0 belog nisasukamenaip ...; http://nisamenaip.blogspot.com/





yang d atas ney owner kepade blog ney.(sebenarye amek gambr ney pun tanpe kebenaran ) but ...aku tolong promosi betul x?? hurm mesti korang nak taw kan kenape aku baca blog ladies2 ney ....
1- blog ney banyak wat contest

2- banyak info terbaru dalam dunia blog ney (dy kawan rapat ngan cik epal)

3- bagi ladies2 kat luar tuu bule la try2 ushya blog ney sebab nisa ney mean owner dy ney banyak wat tutorial tudung, make up2 tuu sume then dy jugak selalu bagi pass untuk event2 yang best..

4- lagipun blog ney ade kawan aku yang suggestkan ...(aku da lupe sape dy 2)



2.0 ney pulak blog cik intan payung kite http://anjelsaranghae.blogspot.com/



intan ney pun aku baru kenal dalam 1 thun stengah ...and ney blog ketiga yang dia buat =.= entah la kenape maybe habit beliau untuk menghasilkan blog banyak2 kot....walauapapun , blog ney banyak ceritakan suasana pelajar msu yup yang dekat bangi tuu ....kalau ade sape2 yang berminat nak masuk medical kolej tapi tak kesampaian tuu bule la ushya2 blog ney...amek feel cikit2 pun jadi la kan janji x kempunan( hurm aku da lupe maksud dy dalam bahase smnjung)..


3.0 belog kotakkoko pulak hasil clazmate aku d uitm http://kotakkoko.blogspot.com/






yup itu la dy saudara kotakoko kite ihsan mazlan, asal dri kajang (dy selalu mention bende ney) hurm ape yang aku bule cakap dy ney da makin bagus dalam wat pos...mean da ramai yang like and follow post2 dy...gud job bro ...1 lagi yang menarik dalam blog dy ney ialah taste dy dalam music very good sometime...aku plak malas nak cri lagu kat internet tuu so kalau aku teringin nak cari lagu baru aku ushya la belog kotakkoko dy neyh...


4.0  nrl nadhrah punyer belog la pulak http://ndhrh.blogspot.com/




hurm well ney pulak clazmate aku jugak ...and ape yang menarik dalam belog dy ney ialah dy selalu wat pos dalam bahasa english...(dy memang bagus dalam bidang 2) ...so da perasan dy aku ney x berape pandai english ney so selalu la jugak aku ushya utk tambah vocab ...hehe iye la tuu...ape2 pun belog dy ney macam baru d upgrade orang bilang baru d naiktaraf la ...maybe ney version 2.0 beta kot hehe....interest to visit this blog click at the top link



5.0 belog wan amirul a.k.a jiwa amirul http://jiwaamirul.blogspot.com/


pemilik jiwaamirul ney pulak still study kat uitm pahang...(clazmate aku lagi) and baru berkecimpung =.= betul ke ayat ney... dalam bidang penulisan belog2 ney sume...but bagi aku selaku pembace belog dy...not bad la and ade potensi belog dy nak naik cume kena usaha and tawakal jer....yes aku merepek lagi hehe...owh sebelum terlupe dy ney jugak berbakat dalam penulisan lirik...or orang kate ape tuu komposer ek ...nak lawat belog dy kelik link kat atas tuu jugak...


6.0 last but not least http://umayhamsterkecik.blogspot.com/



besar beb baner blog dy =.= so aku rase x paya kot nak letak pic dy lagi sebab kat baner dy pun da ade pic owner dy kan...hehe sori umay jgn mara ek...hurm so ape yang best dalam belog dy neyh...hurm wat pengetahuan korang sume aku pun baru lagi bace belog dy ney....masih nak ushya2 lagi so kalu korg nak taw ape yang best pe kate korang ushya sendiri la nanti ek ...




last sekali ney aku harap volume2 aku ney x wat korang menyampah la ek ....x minat x paya la bace ...sori ..aku still cari lagi gaya penulisan macamana yang bule wat korang hepi..=.= until then stay tuned k ...so sebelum aku tido hehe aku nak nyatekan motif sebenar aku wat post yang panjang tahap cipan afrika ney...jap2 aku upload gambar ek...89%uploaded..........100% uploaded...uploaded complete..


kenal tak mamat baju merah kat atas ney...yup betul la tuu seniour aku part 1.....=.= kurg asam betul dy dapat pigi event sekali dengan nisa...but skunk2 nyer ade wakil dari uitm pahang kan huhu....nak ushya belog mamat baju merah ney aku tak berminat nak promote tapi try la searh mas safwan...gud luck la aku pun x ingat name dy ape...so hepi reading and thank 4 it ...oyasumi..

ego melody