Wednesday, August 24, 2011

lets get it on sHoping mode =.-

firstly selamat menyambut hari raya yang bakal menjengah kita dalam kurang dari 10 ari lagi....so macamana preparation last korang mesti skunk ney da ada yang kalut *kelam kabut nak shopping rayakan kan...senario ney memang da jadi kebiasaan untuk masyarakat kita betul tak??...




so kali ney aku nak mintak pendapat korang untuk aku shopping raya plak leh x...hehe...sebenarya barang yang lain aku da selesai tinggal kasut jer....tahun ney aku ambil purple sebagai warna tema hehe jangan tanya napa la kan aku pun tak taw kenapa purple...


back to our disskusi tadi ....aku nak display la cikit kat korang the last choice aku untuk kasut raya aku tahun ney...ada tiga pasang tapi aku manala mampu nak beli sampai tiga2 pasang kan so sebab tu la aku wat pos ney untuk mintak pandangan korang k...


1.converse purple


kasut ney semart tapi design dia terlalu basic....btul x..??


2. converse unggu


kasut ney lak design da semart da tapi fabrik dy nampak mcam senang kotor ek...


3. converse purple the last choice


ney plak amcam gempak x gempak....design ok tapi nak kena tengok kat store la dulu ada ka x huhu...


wokeyh2 apa2 pun yang berlaku tyme bulan puasa ney macam berbuka bersama roomate ke , first tyme berbuka tanpa pemily ke, putus kawan ke, gaduh ke, bru shopping raya ke, pigi bazar tapi tak da makanan ke, berbuka dengan sardin je ker, atau apa2 je la...jangan la korang anggap benda 2 menyusahkan sebab satu ari nanti korang akan terkenang balik benda yang da berlaku ney huhu ( pgalaman idup lgi berharga dari lamboghini)....so oyasumi no blugerudesuka...

ego melody