Sunday, May 29, 2011

final day at own territory [home]

5月29日私が最後に休業していた先月休日でしたどのような方法今回の活動の多くそれは私を行っている残してうれしいです。私は私の友人別の学習と思っています。実際に須田欠場し始めたありがとう
[credit to google translete] 


yosh....huhu bahasa jepun kat atas ney kalau korg nak taw maksudnya cari la sendiri ek...ala bukan susah pun copy n paste kat google transelete tuu je...wokeyh seperti biasa aq update blog memang mlam2 sebab siang2 aq tido huhu                 [ jgn bgitau org lain] ...dah sebulan aq cuT kan so bagi aq da ckup la aq mrehatkn diri aq ney....bkan apa sbb aku kat rmah pun bkan wat bnda pun...org kata menghabiskan beras je kan...banyak benda sebenarnya yang wat aq x sdap ati nak melangkah ke part II ney ...mcm biasa tgok list kat bwah ney :-

1. kene shoping barang nak masuk [serius aq bukan kaki shoping....klu teman spupu aq shoping ,dorg yg pg shoping aq pg arked hohoho..]


2. kene wat assignment yg bule wat kepala otak aq hang walaupun d restart2...[da la mniru huhu keyataan braney ney]


3. kene bangun awal mcm budak sekolah rndah...geramnya aq ...^o^"



4. u ney kat dalam utan....aq ada amek bape gmbr u aq ney tyme part 1 dulu ..tgok2 la ek


pemandangan d luar tingkap ostel....

lokasi : uitm jengka pahang
ketinggian : 123456789 batu dr aras laut


haiwan2 yg biasa d lihat tyme nak pg kuliah...[tiap2 ari kena lari]



kenderaan plajar2 ....


5. kete aq plak kat bengkel lagi...malas nak jalan kaki ney kat dlam u tuu huhu.....mure2 je kete aq ney....
[nissan 350z]



walau pa2 pun   aq mngarut kat atas tuu aq ttap kena balik ke u aq jgk esok...dgn harapan dapt katil bawah haha tapi x kot sbb aq balik lmbat...[parent krsus haji] ...so mmg rndu maw jmpa geng2 n clazmate aq ney...oyasumi esok kita jmpa....




ego melody