Thursday, May 19, 2011

L.O.V.E + B.E.L.I.E.V.E. = H.A.P.P.Y.


yeah....akhirnya aku post jugak pasal cinta -cinta ney suma...haha apa la da nak jadi dengan aku ney...sebenarnya  aku bukannya x mahu bercintan-cintan ney pa suma tapi sebab aku da ada orang yang aku minat  hahaha...(pening da kepala sendiri tulis pun x paham)so back to our bisnes ....aku nak tanya pendapat korg la patut atau tidak korg kapel ma kawan baik ko sendiri??


aku bagi situasi la kan senang....

kawan A : weh ko punya balak x mara ka aku kol ko mlam2 ney...da la tipa ari aku mcg ko
kawan B : x da la jgk...dia x taw pun ...ala lgipun ko kwan aku la
kawan A : mmg la ...aku kenal ko da dekat 20 tahun 1/2 da kan haha.....
kawan B : taw x pa ....jgn risau la...
                weh kawan A,, ko tgah wat apa??
kawan A : tanya lagi,,,mcg ko la....pahal??
kawan B : slma kita kwan ney kn ko anggap aq apa??
kawan A : urm......aku anggap ko kwan baek aq la knapa?? ( laki kan lmbat tgkap bnda2 mcm ney)
kawan B : owh x pa la.......k la aq ada hal jap ney...nnt aq roger ko lgi arr take care...
kawan A : (blank n trus jak balas ) urm ok ....bubye,,


selepas tu aku x pena da dapat mesej dari dia....kol pun x dapat ...then aku pg tgok facebook dy pun da dxtivate....baru aku paham apa maksud mcg dy 2...trus trang aq cakap aq lbih prefer dy jadi kwan aq bukan sebab aku x da ati kat dy....tapi sbb bagi aku kalau aku kapel ngan dy bnyak perkara bule jadi contohnya ...


1. GADUH...kalau korg nak taw gaduh sorg kawan dengan gaduh dengan orang yang d sayangi mmg lain...kalau 1 psangan 2 da gaduh peluang nak brbaik 2 sangat tipis dan aq x snggup nak amek risiko ney untuk khilangan kwan baik aq walaupun aku nampak mcm pntingkan diri kan..hukhuk..


2. CLASH...ney pun salah satu bnda yang aku takutkan...da la ilang awek ...2 x pa lgi ...ilang kwan baik 2 yang x snggup....sori la wat korg yang x stuju kat luar sana 2 kan tapi aq lebih pnting kan kwan dari prempuan haha,,,,maybe sbb ney la kot aq x pena kapel lgi haha..


urm.....pedulikan la ....apa2 pun terima kasih banyak2 kepada sesiapa yang sudi singgah mmbaca blog aku ney d tambah plak dgn topik yang boring sangat pehh saja je aku nak meluah 2 so sori k kalau ada yang trlibat dengan sesiapa ....serius aku x brmaksud nak maksudkn korg ney suma benda yang brlaku kat aku jak ....haha...malang kan biasa la 2...urm pesanan aq kepada kapel2 d luar sana 2 ...jaga la dorg bek2 klu korg syg kn dorg jgn sia2 kan dorg...2 pun klu korg iklas la mnat kat dorg....ingat klu korg setia ...pasangan korg pun x kn mensia-sia korg ...hahaha ttiba jiwang...k la oyasumi no bloguru




ego melody