Sunday, May 1, 2011

another end for being part 1


jom balik........hehehehe.akhirnya setelah 2 bulan x menjejakkan kaki ke rumah aq ari ney aq balik wahwahwahwah....urm korang nampak barang aq kat atas ney ...banyak kan nasib la aq x naik bas (sebenarnya aq ney x braney nek bas pun) klu la aq naik bas entah kat mana la aq nak kena letak brang2 ney suma huhuhu....well2 last paper is bel 120 mmg x da la susah sangat org iban ckp panas2 kuku je...plan nak kuar awal ngan kwan aq ihsan....ttba semangat datang nak mgarang huhuhu....pist tyme semangat wat english...sbnrya kan aq paling x mnat bi ngan math huhuhu that the reality .....k2 ...smbung tadi...geng2 kelas aq (cs1101b) da balik petang semalam lgi ...aq je kat jengka ney sayang sangat nak tinggalkan bumi brtuah ney...hohohoho( hrap2 pengarah bca blog aq ) then bila petang je aq kuar ngan clazmate aq ihsan n alip...ney je la aktiviti kami tyme kat jengka ...bukan x nak pg pavi n megamall tapi kat cney x da benda2 mcm 2 huhuhu.....sepermegian kitaorg kat sna(psar malam ) kami pun mlawat gerai abg kayu lidi 2...hahaha wajib singgah gerai dy 2 stiap kali pg ....then pg ke gerai roti john....doe kwan aq ihsan then ttba brdialog...

ihsan cs1101b : weh wan , tgok prempuan bju pink 2..
aq : mana ney ...knapa dy usyha aq ka??
ihsan cs1101b : bkn la...tgok 2 dy wat free show...org nak beli roti john bukan nak tmbah dosa ney...(nada2    alim)
aq : hah.....ape yg free nya ?? bju dy ka??
prempuan brbaju pink : nah abg ...sume skali 3 ringgit ..
ihsan cs1101b : 2 la cube tgok 2 dgn mata ati..
aq : (da la rabun try untuk mlihat apa yg kwan aq ney ckp....owh,,,aq mgerti ) hahahaha...owh bnda 2 ka??
ihsan cs1101b : arrr la ....dy sngaja 2 tnjuk..
aq : ok la 2 ...da la rezeki free plak 2 ..ahaha
ihsan cs1101b : ??????


then kami pun gerak la ke gerai mkan yg bnyak2...nma dy pagar... smpai2 je trus oder %$#$%@$@ pehh kali ney alip yg plih ...hahaha sedap jgk la .....smbil tgok2 bola then ada plak team2 komander kat sbelah kitaorg ...apahal la dorg nak mgempit kat cney ( shhh...aq paling bnci komnder pndek 2 ..hehe)...
then kami balik la ....aq plak bru smalam nak packing mmg mnagis 1 album raihan la ....huhu tgok kat blik kosng suma da balik rasa mcm cpat je sem 1 ney brlalu...huhuhu sdih pun ada gak nak tggalkn blik ney ...


atas ney dulu penuh ngan barang skunk da sunyi huhuhu...


loker aq yg dlunya bersepah skunk da kemas ...sbb kosong huhu



softboard aq yg aq slalu lekat2 gmbr ney...hukhukhuk..




nak dijadikan pengakhiran cite dy ney aq nak mntak diri dulu la ...wat kwan2 aq ,,,aq nak mntak maap klu ada wat salah pa2 ngan korg ....sori sngat2 ....korg trbaik,,,thank....k la mak aq pun da mgamuk kat bwah so aq rasa aq mmg kena gerak dulu la ..huhuhu kali ney bukan oyasumi da ....kali ney konichiwa bloguredesu.....sayonara uitm jengka 




ego melody