Wednesday, April 13, 2011

ala da nak exam...


試験の幸運[gud luck 4 exam]

はい , malam ney macam besa la nak update aq punya blog ney..disebabkan semua institusi pengajian tinggi dilanda demam exam sekarang ..so aku nak wat 1 pos tentang exam..

perlu ke exam??

yeah..perlu ke exam[試験]?? disebabkan aku yang tanya so aku la yang kena jawab ney kan ,,bagi pendapat aku sebagai salah seorang daripada pelajar institusi pegajian tinggi ney..memang wajar la exam benda ney suma ,,tapi kepada yang studyholic aku nak pesan la..urm sebelum aq pesan 2 aku nak cakap dulu la..aku ney bukannya pandai pun so jangan la paku aku balik lepas ney.. sambung cite aku tadi..wat kepada golongan yang aku perihal kan tadi ..jangan kita mengejar kejayaan..biarla kejayaan 2 yang mengejar kita [3 idiot] ...

perlu ke exam lama2??

exam 2 minggu...lama gile kan padahal bape paper je pun ...bagi lecturer maybe tujuan dia untuk bagi gap masa diantara subject2 lain...urm maybe ada guna jgk la kan...

perlu ke balik lepas exam??

haha...gurau jak la ....kompom la kan suma da packing sekarang...yang budak lain aku x taw la...tapi bagi aq yang da 2 bulan x balik umah ney rindu 2 memang jelas terasa walaupun mulut kata lain....owh iya wat kawan seuitm aku....dieksempatan ini aku nak ucapkan selamat menjawab exam korg yang 1st ney dengan jayanya...klu nak main2 tolak ketepi-ketepi ...klu nak sosial tolak ketepi2...klu nak bercinta tolak ketepi2...[ayat kp cs110] hahaha....


bukan aku yang buat....






ego melody