Wednesday, April 6, 2011

hohoho...tabiat aq kembali bertebiat


hohohohoho.....mat mlam suma...aq sebenarnya memang update blog ney malam2 je...almaklum la buzy je memanjang..so post kali ney aq teringin nak lakarkan kelas rep aq ...huhu wan amirul...bagi kelas aq maybe la dorang paham maksud gambar ney...sebenarnya x da pa2 pun yang aq nak sampaikan malam ney cume 1 jak la..wat kwan2 aq kan kalau yang tengah sedih2 ke kecewa ke ,,,jangan biarkan perasaan itu mengawal diri korang takut nanti ada yang x dapat kawal benda 2....lagipun idup hanya sekali kan...dont wory be hepi....oyasumi....watashi wan aripudesu 

Monday, April 4, 2011

freedom[?]..


btul ka stay kat university ney bebas?? bagi aq la kan ,,x da la bebas sangat 
dari segi pemakaian memang la bebas tapi yang lain2 bagi aq tetap sama je...wat yang kena culture shock bawak2 la bertaubat..memang dok kat tempat jauh ckit dari keluarga ney kita x dapat kawal diri tapi pandai2 la kita beringat sebelum kena...tul x??
bile aq mengoverview situasi di uni aq ney...macam2 ragam orang yang bule aq ushya ...ada yang hot stuff,,tapi selalunya hot stuff kompom la kan da ada yang punya...second ..ada yang da mula2 berniaga....then ada jugak yang bergayut 2 -3 jam dengan             mak (mama),,untung la orang 2 ada makwe kan..haha..dalam banyak2 2 ada jugak yang bapuk,pondan,lembut,n lain2 lagi la...mcmana la aq nak bagi definisi golongan2 ney ek...tapi apa2 pun dorang ney x salah sebenarya...mak bapak dorang pun x salah sebenarnya tapi maybe pengaruh rakan2 sebaya kot...entah la...yang pompuan nak jadi laki...n laki nak jadi pompuan...


last sekali aq nak bagi ucapan selamat berjaya buat rakan2 seperjuangan aq dulu...tyme aq d matrikulasi pulau pinang..esok korang da nak study week ...so aq harap korang gunakan la sepenuhnya 1 minggu ney untuk belajar...hope u all do it well n strive 4 ur own result ..(entah betul ka tidak english aq ney...)
k la oyasumi watashi tashi wan aripudesu no bloguru ...

ego melody