Tuesday, March 1, 2011

uitm d hatiku......wink2....cam pa jak..geli plak aq..huhu


well....k ,,......urm...jap ek.....pahal la lma sngat ney......korg sbar jap ek....waina cpat la skit.......lma gile plak.....yes...biru pun berukband aq ....huhu..prkataan biasa yang aq selalu ckp klu aq online kat bilik aq mgguna kan berukband aq.....pnya la lmbat line kat cney......so d sbbkan hal yang demikian aq pun rjin la nak g labry....almaklum la ada apa 2 wi-fi......ebatkn x paya bayar pun free syak....owh ney ada bnda maw kongsi ma korg..(trep ramai pmbaca padahal nnt aq jgk yg bca blik apa yg aq tulis) korg pena x dgr JENGKA???? yup bgi yg mak bpak dy FELDA mmg la taw....tpi yg mak bpak keja kat kl 2 mnala dorg taw kan...ala besa la 2 kuala lipis mna pena dtg area2 yg brpndudukan kurg 1.3 k org ney...nak d jadikan cite.....blum filem taw bru cite je...*depend la dri korg klu ko rsa aq ckp nnt ney filem plak....lgu ney cite dy hangpa dgr elok2 arrr....cite dy brmula tyme aq pg mkan kat pagar(jgn korg wat2 pelik plak klu korg bdak uitm jengka , pagar 2 tmpat mkn klu kat kl kira mcm foodcourt la ) then kwan aq pnya kwan bilik dy tnya kat kwan bilik aq ...mcm ney prbualan dorg..aq x rkam aq hapal jak..so klu da nmpak mgarut ney..kompom2 la aq ada tmbah2 kn...

kawan aq pnya kawan bilik : urm..awak ney kos ape??
kawan bilik aq : sya ke awak tnya (sdikit muke blurr) owh sya kos kayu.
kawan aq pnya kawan bilik : wahh....(mksudnya  tyme ney dy wat muka excited la)...bestnya( aq    rasa dy sja je ckp wah padahal da x taw nak wat eksperesi ape...)
kawan bilik aq : x dela besa2 je ....awak plak??
kawan aq pnya kawan bilik : sya ladang...x suke sbb kena pg ladang je...(tyme ney aq tgur mkcik kedai 2 psan teh ais)
kawan bilik aq : bkn best ke ladang .....dpt tnam2 bnga....prempuan kn mnat bunga..awk x suka ke ??
kawan aq pnya kawan bilik : x suke la ...ktor awk taw x ...nak kena siram2 lgi pkok 2...klu kat rumah sya x plak sya pena tgok mak sya siram pkok ...(aq rasa pkok plastik kot)
kawan bilik aq : well2 besa la....awk ney msti org kaya kan....
kawan aq pnya kawan bilik : x da la...besa2 je.....lgipun prmpuan x ptut la dduk kat luar nnt sunburn plak..besanya 2 kan keja laki je....dorg x pe ....
kawan bilik aq : (panas n ilang mood nak mgorat ) {ney dy ckp dlm ati dy la aq rsa2 je la} : nak kena minah ney kerek mlebih smpai ke bulan...then kwan bilik aq pun ckp la ...jdi klu laki kat luar prempuan wat apa kat dlm??
kawan aq pnya kwan bilk : ala pompuan rehat je la .......
kawan bilik aq : pompuan dduk dlam umah msti suka kumpul2 kan...
kawan aq pnya kawan bilik : (mncelah kawan bilik aq tdi dgn smgat) iya......pompuan suke kumpul bnda2 yg comel2.....bju ke....mcm 2 la.....sbb 2 la pompuan suke kat dlm umah...
kawan bilik aq : trmasuk kumpul lemak ke???


situasi seterusnya x dpt aq cite kn atas sbb dan alasan trtentu yg pnting tragik n dramatik .... pa2 pun aq nak bgi nsihat kat ladies2 kat luar sna 2 (trep ada pmbaca lgi padahal aq jgk yg bca yes...ayat kat atas 2 tdi aq amek) k...wat ladies2 kat luar sna rgan2 kn la tulang anda ...sbnrya laki ney bkn tgok paras rupa jak..(tgok jgk la depend la 2 ayat kwan aq )  yg pnting dy caring , rajin n leh wat keja,,,korg nak taw knapa....sbb nnt dy x nak la dri breakfast smpai ke dinner suma lauk kedai....n anak dri kecik smpai da sekolah hntar pg nursery...so renung2 kan n slmat bramal...



ego melody