Tuesday, December 7, 2010

lmbang blog q bru lgi..hehe

otaku is my way ...hahahaha


hohohoho....post kali ney aq maw bagitau apa tuu otaku ....pena tak korg dengar perkataan kemaruk,truja,passion,...suma lebih kurg yang macam tuu la.....otaku brmaksud truja dengan dunia nya sendiri(anime) dan mengendahkan pergaulan sosial...huhuhu...iya la kan dok jak trperuk dlam umah tgok anime...bila action figure...wat gundam.....bila d pkirkan balik ok apa jdi otaku...mean...dorg akan selalu brada dlam umah la kna....x la mak bapk korg nak risau anak dy pulang pg2 lgi kan...huhuhu lgi pun aq x nmpak apa -ve side nya bnda ney...aq pun bule la d katakan otaku jgk...mnat tgok anime...suka cita pasal anime....kmpul action figure..huhuhuh......owh sblum trlupa tyme cuT ari 2 aq ada mnonton bbrapa anime then aq ada blajar la ckit2 dy pnya moral of the story so mehh...cney aq cita ckit ngan korg ek...huhuhu..


Angel Beats(3 ari bru abis)

huhuhu...klu korg tgok tajuk pun msti korg x kn dpat "grab"(johan) tntang apa cita ney kan....sbnarnya cita ney mnceritakan khidupan selepas mati.....dorg ney d bawa ke satu tmpat selepas mati sbb x dpat mati ngan aman(x dpat cpai impian then da mati) so....dorg ney mnubuh kan 1 kumpuln mmberontak dgn tuhan(god) sbb x dpat khidupan yg adil.....pelik kan...huhuhu....

ney la lmbang skola dorg...cuba tgok btul2...rebels againt the god...hahha...dorg mmg btul2 x puas ati ngan idup dorg tyme dorg msih idup.....

prcaya x tyme mula2 cita ney dorg anggap bdak comel kat atas ney angel ...so kan dorg againt god...so dorunk brperang ngan bdak kiut kat atas ney(dorg pnya ktua plajar).....then last bru angel(tachibana kanade) tlong dorg...sbnrnya dy ney ada power ...hand sonic...illusion..harmonic...cool gile ehh bile tgok gdis comel tpi lwan pkai heavyweapon...hahaha...


buat pngetahuan korg...dorg akan kekal kat tmpat tuu slagi dorg x cpai apa yg dorng nak tyme msih idup...bila dorg da dpat apa yg dorung x mmpu wat tyme idup dorunk akan ilang pg ke tmpat yg aman..huhuhu.....last skali tggal hero dy je yg  x ilang sbb dy trsalah d kasi masuk kat citu...dy da cpai pun sbnarnya apa yg dy nak tyme idup..hahaha....fin..


Hayate The Combat Butler(sminggu bru abis)

hayate......hahaha....maw pecah prut aq tgok cita ney....trus trang aq ckp bgi sapa yg suka tgok cita comedi jiwang kan tgok la anime ney...mgisahkn tntng bdak yg kena bbn dgn utng dri mk bpk dy....thn scara x sngaja tlah mmbantu sorg ank prmpuan org kya yg tgah mncari butler(sbb dy pcat butler lma dy) .....so...kompom la kn dy amek laki 2 jdi butler dy..huhuhu



neyh la butler bru dy 2...huhuhu ayasaki hayate...dy ney mmg ada bkat jdi butler .....da la kena lyan kerenah puan dy...sbnrya bdak kcik jak pun nagi-chan...hahaha...



yup...then ini la nagi-chan...puan kpada hayate ney....pemalas tpi pndai..kuat bca komik n sorg otaku gile2....ank kpada sorg yg kaya thap cipan oo.....tgok la cita ney x caya..punya la bsar umah.....x suka dok dlam gelap...x suka x ckp kcik... npling best dy neyh mnaruh perasaan kat hayate....butler dy sndiri....huhuhu...sbnrya kn dy ney yg tlong hayate 2 byar hutng kat yakuza ..sbgai gntinya hayate kena kerja dgn dy untuk byar blik utang dy 2....(trick dy jak 2 untuk dpt dok ngan hayate huhu) ,,,,,then korg kena tgok sndiri la ek...tpi seus aq ckp mmg lwak..hahahaha(nah tgok aq gelak ney)

ego melody