Monday, October 11, 2010

long2 tyme

salam ...aq tgok ramai da wat blog tringin balik aq maw sambung blog aq so...ney malam aq try la menyiapkan satu post...huhuhuhu....korg taw x selama aq kat matrik ney kan da macam2 perkara aq lalui sakit ati, stress x paham belajar,ponteng kuliah, kena panggil oleh pengarah besa la 2 ebtkan..so ney aq maw wat epilog dalam masa aq x wat pos ney


jalan2 d penang.....

10.30a.m matrikulasi pulau pinang[kmpp]



10.45a.m dalam bas rapid penang [tambang rm2]  kmpp - jeti



jumlah harga tiket bas rm2.00 x 7 = rm14.00 [kaya terus pak cik bas ari 2]



12.30a.m jeti [kena beli tiket lgi...mnada bnda free dalam dunia ney..lol sorg kena byar 2.50 ]


tyme tunggu feri...pnya la lama nasib berkat kesabaran dan keimanan yang tinggi(semangat nak naek feri)



1.05 a.m Akhirnya kitaorang da dpat naek kat atas feri...memang excited la suma...huhuhu..seus aq ckap ney la pngalaman paling manis ngan geng2 matrik aq ..haha



sebenarnya tyme kami gambar kat air ney ada obor2....tpi dalam gambar ney x nampak plak...jadi korg pura2 nampak jak la ek..huhu



1.25p.m. kami berjaya menjejakkan kaki ke pulau pinang...huhuhu tyme 2 aq x ingat la sapa yg first kluar tpi yg penting sampai2 jak kami terus cari stesen bas...rapid penang..



2.00p.m kentucky fried chicken..yeah...kami pun mengisi perut dgn ayam...knapa ayam??erm sbb 2 jak bnda pertama kami nampak strunnya kami dari bas...lupa plak nak bgitau...dari jeti tadi kami ke komtar,,,,apa 2 komtar jap arr tgok gmbr dy kat bwah..


ok....da taw kan skunk komtar 2 apa..huhuhu

yeah 2 la dy arif fahmi,,hahahaha.....nnt aq sruh kfc ganti pepsi ngan bnda 2

asip plak pesan paling spesel oo...hahaha...bdan kecik je tpi klu bab mkan no.1.....


yie ngan tuan dok kat tepi ...mcm date pun ada jgk,,hahaha,,,,,2dua kelaparan aq pun x taw apa dorg bincang



abis makan kami pun bergambar kenangan la kat sebelah kfc ney...sbenarnya  balakang kami ney skrin org tgok fifa mlam2...jdi klu tyme ada match 2 mmg penuh la kat dpan ney..



2.45p.m...kami pg tgok wayang..huhuhu...A-Team..dgar mcm best ....upanya cita lwak...mmg ngam la ngan mood tgah enjoy kn...pehh,,,mmg best la..1 jak x best...sjuk tahap cipanzi afrika jo...




8.oop.m kami pg jalan2 kat shopping mall kat komtar 2...aq pun sbenanya da lupa apa nma shopping mall 2..huhu





12.00..p.m.kluar dari shopping mall pg mncari restoran nasi kandar 24jam..hehehe



then.last2 kami jumpa jgk...hahaha...restoran nasi kandar 24jam....








ego melody