Saturday, June 12, 2010

my new egonisme symbol

check it out my new egonisme symbol...huhuhuhuhu...

the other ways..part 3[help wanted]

howdy u all....skunk ney mmg aq tgah cri org...bukan utuk keja ma aq tapi sesiapa yg bole mnjadi cikgu tutor aq kat kmpp ney....ialah aq bha ney bukan nya pndai snagt.... so tawaran ney trbuka hingga bulan 7 ney....chaow..

Friday, June 11, 2010

the other ways..part 2[crying under rain]

yo what up..long tyme no see...mcmana dgan days korg ok jgk ka??klu korg tnya balik soklan 2 kat aq apa yg aq bole ckp...stay same nothing change...tapi stakat ney aq try 2 enjoy dlu la stay kat cney(kmpp) n skunk ney rindu giler aq ma gitar aq...da lama x men bnda 2 jari tlunjuk aq da jadi lembut balik ...hahahaha....kekadang aq ada jgk simpan niat maw jdi song writter ....maybe someday btul x??....skunk ney ada da macm rnggang ubungan ma parent aq gara2 pasal matrik ney la.....aq cita la k...sbnarnya aq ney mnat dlam bidang seni...n it ney so aq tringin nak mlanjutkan pelajaran dlam bidang it n graphic sbb dulu aq brminat nak jadi graphic designer...sngat2 brminat maw jdi bnda 2...so my friend liew yen fong came 2 me...n said " wan ko mnat graphic kan?? jom kita daftar kat cikgu....lim kok wing da sdiakan 10 tmpat kosong bgi budak skull kita" kwan aq ney plak dy mnat dgan fesyen designer..mmg ada bkat pun....so aq pun pg la apply...n success 2 get there...tapi then the trouble was come....aq pun call la my mom...untuk kasitaw bnda ney....kata mak aq" lim kok wing 2 tmpat sosial lgipun graphic designer 2 ssah maw dpat keja" yes im agree with him tapi kan rezeki 2 da dtetap kan keja apa sekali pun klu mnat dan snggup berusaha msti ada brjaya pnya...2 kan janji tuhan..so after think about my stage in life aq pun try la tukar bidang baru(trpaksa) bidang 2 ialah automotif....akhirnya aq brjaya paksa diri aq mnat bnda 2...so aq apply kat unikl...n success 2 get temuduga tpi yg suck nya surat dy lmbat smpai so i miss the change la kan...x pa aq tenang jak trep kool...tpi dlam ati pnya la sdih sbb dua2 cita2 aq x dpat d cpai....klu korg maw taw tyme 2 aq mmg da give up maw smbung study...then aq the 24 mei 2010 aq cek la rayuan matrik n i get 2 kmpp.....sbnrnya tyme dpat kputusan ney x da fell lngsung pun aq ...sbb aq mmg x mnat bnda ney...tpi parent aq ttap jgk push me 2 get in....da la dulu dgan alasan sbb aq x apply maktab dulu n they thought it the last change that i have...sbnarnya aq x kesah pun la klu masuk form 6 pun...study kat cney buat aq rasa rendah diri sesangat walaupun bukan aq rendah pun dri segi fizikal...mmg mguji keimanan dan smgat aq ...skunk aq hnya mmpu try jak la...tpi mmg aq x kan seus study kat cney sbb impian aq da musnah dri awal lgi........^&%^%^%*^ that why i dont like word it make me suck..word of today revive ur soul yet immortal

Tuesday, June 8, 2010

the other ways..part 1.

mesti korang da pikir aq mgarutkan tajuk entah pasal apa...hahahaha...sbenarnya masuk ari ney da 9 ari aq brtapak kat kmpp ney...niat kat ati aq ney mmg la mcm maw kluar dri cney...tpi korg taw x??klu kluar x pa sbb bole kena denda 6,ooo ringgit pehhh gile 2 obama pun konfom gve up maw byar...jadi maw x maw trpaksa jgk la aq stay kat cney wlaupun trpaksa...owh iya maybe post aq slepas2 ney akan jdi lebih boring sbb aq mcm da guna blog aq ney mcm diari...x pa nnt aq pertingkat kan lgi blog aq ney....mmmg la klu maw d bandingkan dgan blog org len mmg jauh ketinggalan ...iya la start sua aq buzy ma kuliah, tutorial, asiggment entah apa benda kejadah 2....owh iya lupa plak aq ......urm...apa ek...nnt la aq cita arr...chaow

short stories in kmpp(kolej matrikulasi pulau pinang)

yeah...howdy u guy...skunk jrang sua kan aq update blog sbenanya aq da start blajar balk ...skunk aq da blajar kat kmpp,kepala batas,pulau pinang...huhuhuhu....nasib dpat elaun kalau x lma da aq kluar...pa2 pun aq masuk kat cney sbagai scond in take so trpaksa la blajar yg lepas2...klu korg nak taw kat cney mmg plajaran dy amat laju...besa kita kat secondary school cikgu suap jak kan...nah datng kat cney pehh kena pndai2 la cari makan sndiri...pa2 pun kepada geg2 aq yg da start ljar jgk skunk ney wish u gud luck la kan.....k...chaow luk gua..

ego melody