Friday, April 16, 2010

still mistery

kongbangwa........mean selamat mlam.....aq trjaga dri tido so x taw maw wat pa trus trpikir maw update blog..jdi aq pun tringat kat henpon aq yang msih lgi mnjadi mistery smpai skunk sebb ilang d skull aq ...rindu la plak ngan henpon aq walaupun bukan la iphone ka tpi ttap jgk aq syg bnda 2 sbb 2 la henpon first aq..hahahahaha
x kesah la bnda 2...lagipun 2 bkan bnda kita bole kekal...maybe owg maw gna tyme 2...aq da kasi halal pun kat dy.......wat pa maw smpan dlam ati ...bkin tmbah dosa jak kan...erm lupa plak maw kctaw dy pnya model sony ericsson w910i........hhahahahaa biar la aq tulis ney ek...x da pa la maw wat klu x bole tido .....dgar lgu pun borink jgk kan ........

Wednesday, April 14, 2010

my plan

ok ney planing aq tyme ari sabtu n ahad ney.....aq cadang maw pigi kat pc fair kat convicent center kl
sbnarnya aq pun tak pena pigi lag tmpat 2....tgok la nnt macamana..nita aq maw pigi sna saja jak jalan2 n window shoping....maw jgk la agkut laptop,,2 la skunk ney pning mw pilih laptop yang mana best.
owh iya........klu sapa2 yang berminat bole la join aq...seram jgk jalan sorang pigi situ kan
hahahahahahaha

my favourite singer

semua orang mesti ada feveret singer kan.....macam aq jgk ,aq pun ada jgk feveret singer...selalunya kalau sebut hal macam ney bukan sumanya tengok pada bakat penyanyi 2 tpi maybe pada muka, suara jak kan.....
penyanyi yang aq minat ney ada suara unik, muka pun bole tahan,ada bakat len selain menyanyi(men gitar)
lgi satu memang kool gile dy ney....hahahahahah nama dy YUI mungkin ada orang yang kenal , mungkin jugak tidakkan...dy mrupakan artis Jepun kalau kat jpun d panggil J-POP la.....klu x silap dy baru berumur 23thun
dan da bnyak mengeluarkan album......klu tgok dari segi lagu,suma dy bole bawak...rock, balada...dlam bnyak2 lgu ada 1 lgu 2 yang aq minat gile....tajuk dy I"LL BE yang mengisahkan tentang jangan sesekali give up without trying...hahahahah maksud dy pun smart apatah lgi video dy........

so .....aq harap dapat kongsi benda ney ngan orang la......kalau berminat nak tegok video ney bole tgok kat youtbe...entah la ada ka x....aq tgok kat 4shared...korang download jak la video ney kat situ.......bagi yang berminat jak la...kalau korang nak taw ada anime yang d buat bagi mnunjukan perjalanan idup YUI ney dri mcmana dy start menyanyi menggunakan gitar...tajuk anime 2 K-ON....da ditayangkan d ANIMAX bole la korang tonton kalau berminat...memang lawak jgk la cita ney sebab pemain gitae dorang bru first tyme jmpa gitar tapi da dsuruh jdi pemain gitar utama......bole la korang maw preview kalau maw




ego melody